Alarm en beveiligingsinstallaties


Inbraakalarm
Ongewenst bezoek tijdig opmerken of zelfs voorkomen, dat kan met een alarminstallatie van VEBA elektro. Een gebruiksvriendelijk systeem; geen moeilijke inlogcodes maar in- en uitschakelen met een sleutelhanger of op afstand door middel van een app op uw smartphone. Van een eenvoudig systeem met een aantal bewegingssensoren en een flitser en sirene, tot een uitgebreide installatie met deursensoren, glasbreukmelders, mistgeneratoren en aansluiting op een meldkamer. Voor u op maat gemaakt in nieuwbouw en bestaande situaties.

Brandmelding
Met rookmelders op uw alarmsysteem heeft u niet alleen een melding in huis in het geval van rook of brand, maar ook een melding naar uw telefoon of een alarmcentrale die, indien gewenst, meteen actie kan ondernemen.

Camerasystemen
Wilt u zien wat er in en om uw huis of bedrijfspand gebeurd? Met een camerasysteem kan dit op elke televisie in uw huis en op uw telefoon vanaf elke plek in de wereld. Dit is ook een waardevolle aanvulling op uw alarminstallatie; zo kunt u zien of er bij een alarm daadwerkelijk sprake is van inbraak, of dat zoonlief zijn sleutelhanger is vergeten….

Toegangscontrole en poortautomatisering
Niets zo luxe als vanuit je auto de poort van de oprit openmaken. Naast het op afstand bedienen van een poort voor bijvoorbeeld leveranciers, is ook toegangscontrole door middel van intercom, codebedienpanelen en paslezers mogelijk.